Субота, 18.05.2024, 22:28
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Жовтень » 14 » «Напиши листа захиснику України»
11:36
«Напиши листа захиснику України»

У рамках відзначення «Дня захисника України»  КЗ «Саратський районний БДТ» було оголошено конкурс малюнків та листів «Напиши листа захиснику України», який проведено  у навчальних закладах освіти Саратського району з 8 по 12 жовтня. Надані роботи передані військовослужбовцям ВМС ЗС України, виконуючим завдання в АТО.

Батьківщина одна єдина і іншої не буває. Україна прекрасна і неповторна, але на жаль, нині наша держава переживає важкі часи. І це не лише криза, природні катаклізми, катастрофи,  це -  війна. Прикро усвідомлювати, що замість розвитку і розквіту в країні відбувається розруха і панує неправда. Але ще більше вражають дорослі думки дітей про події  сьогодення та до сліз зворушують прохання про мир і щасливе майбутнє.

Під час написання листів, дітей не зупиняло те, що вони не знають в лице свого одержувача. Дехто звертався до одного воїна, маючи на увазі всіх захисників, дехто називав  імена воїнів, знайдених в Інтернеті, а дехто просто вигадував свого героя, але всі вони у листах зверталися до захисників з великої літери. У своїх листах та віршах  діти розповідали про щиру любов до рідного краю, мальовничої природи, своєї школи, а також про навчання, захоплення, мрії. Їх віра за мирне небо, злагоду, щасливе майбутнє не має меж: «Я вірю, і Ви вірте, будь-ласка, в світле майбутнє нашої незалежної держави». Запевняли захисників у перемозі, висловлювали вдячність за мужність та витримку. Вразили рядки  Кобзаренко Аліни, учениці Забарського НВК: «Думки про події сьогодення викликають дві дуже сильні емоції: велику вдячність і величезний сором. Вдячність – за твою мужність, любов до України, за те, що ти нас захищаєш. Сором і почуття провини від того, що я сплю в теплому ліжку, а ти десь мерзнеш в наметі чи на підлозі. Від того, що ми бачимо війну по телевізору, а твої діти знають, що їхній тато щосекунди ризикує життям...»

У кожному листі були сподівання на душевне тепло від прочитаного, відчуття любові від того, що в тебе вірять  і чекають, щирі побажання «Дорогий воїне, бережи себе! Ми поруч з тобою! Хай Божа Мати захищає Вас від куль! Хай Господь захистить Тебе, янголи дадуть тобі крила, мати-земля – хоробрості і міцного духа, а люди вірою і правдою підтримають Тебе!»

Нам, дорослим, є чому повчитися у наших дітей…

Сога О.В.,

Методист КЗ «Саратський районний  БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 820 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024