П`ятниця, 26.04.2024, 19:36
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Травень » 20 » "Найцінніший подарунок"
16:26
"Найцінніший подарунок"
 

         
Учениця 6-го класу Саратської загальноосвітньої школи Ірина Желоба та учениця 7-го класу ЗОШ с. Широке Білгород-Дністровского району Марина Мудряк визнані найкращими читачами України.
Наші землячки, як і ще 56 юнаків і дівчат, стали переможцями обласних етапів конкурсу, який тривав цілий рік і охопив понад 130 тисяч школярів.
Переможці регіональних етапів отримали почесні звання "Найкращий читач України" і були запрошені до Львова на Всеукраїнський фестиваль дитячого читанна "Книгоманія". На учасників чекали цікаві літературні дискусії, творчі зустручі з дитячими письменниками, відвідування книжкового ярмарку, екскурсії та майстер-класи. Унікальною подією стало створення дітьми великого монументального панно "Кольоровій світ". Крім того, найкращі читачі позмагались у літературному квесті, який пройшов у центрі Львова. Своїми враженнями від фестивалю поділилася Ірина Желоба.
- Це була надзвичайна подія у моєму житті! Для нас провели різноманітні екскурсії містом, під час яких мене дуже вразили архітектурні споруди Львова: Палац мистецтв, замок Потоцьких, найстаріша бібліотека України -Нукова бібліотека Львівського національного університету ім Івана Франка, Домініканський костел. Сподобались зустрічі з дитячими українськими письменниками. Особливо запамяталася зустріч з Андрієм Садовим, мером Львова, який щиро привітав нас - майбутніх письменників, мерів та президентів. Я навіть сфотографувалася з ним та посиділа у його робочому кріслі.
Під час проведення конкурсу я розповіла про свое селище Сарату, про наші архітектурні споруди, станцювала танок. Літературну вікторину я теж дуже легко виграла, бо, як на мене, там не було тяжких питань. Мені було приємно спілкуватися зі своїми однолітками з різних куточків нашої країни: Севастополя, Волині, Полтавщини, Луганська, та ін. Такі конкурси сприяють розширенню нашого кругозору, виробляють вміння знаходити з усіма контакт.
Наш світогляд починає формуватися з дитинства під впливом книги, і шлях у велике життя починається саме зі знань. Тому я б порадила усім своїм одноліткам більше читати, виховувати в собі тільки найкраще - світ навколо нас стане добрішим і світлішим. А ми з вами - духовно богатішими, бо саме книгу вчить нас. Знаєте, який найдорожчий подарунок я привезла зі Дьвова? Звичайно, перемогу, багато вражень і дуже цікаві книги про історію Львова, нашої держави, атласи й енциклопедії. А що може бути коштовнішим за книгу? Це - найцінніший подарунок для мене.


Бесіду вела Вікторія Іожица.

За матеріалами видання "Бессарабский въстникЪ"

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 624 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024