Вівторок, 23.04.2024, 16:57
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Серпень » 16 » Нагнойний Є.В. є переможцем конкурсу на зайняття посади головного лікаря КЗ «Саратська ЦРЛ»
11:06
Нагнойний Є.В. є переможцем конкурсу на зайняття посади головного лікаря КЗ «Саратська ЦРЛ»

15 серпня 2018 року відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Комунального закладу «Саратська центральна районна лікарня» під головуванням заступника голови райдержадміністрації Рузанкіна В.В. 
В засіданні також взяли участь запрошені для проведення оцінки конкурсної пропозиції та співбесіди щодо відповідності професійної компетентності учасника встановленим вимогам фахівці Департаменту охорони здоров’я ОДА – заступник начальника управління, начальник відділу організації медичної допомоги упра
вління медичною діяльністю Рокунець –Сорочан О.М. та головний спеціаліст відділу ресурсного забезпечення медичних установ Савченко Г.В. 
Учасники засідання заслухали конкурсну пропозицію та провели співбесіду з єдиним кандидатом на участь у конкурсі – Нагнойним Є.В., який на даний час виконує обов’язки головного лікаря КЗ «Саратська ЦРЛ».
За результатами розгляду конкурсної пропозиції та співбесіди комісія визначила Нагнойного Є.В. переможцем конкурсу на зайняття посади головного лікаря КЗ «Саратська ЦРЛ».

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 376 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024