П`ятниця, 19.04.2024, 19:57
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Грудень » 14 » На засіданні колегії районної державної адміністрації розглянуто проект бюджету на 2018 рік
11:04
На засіданні колегії районної державної адміністрації розглянуто проект бюджету на 2018 рік

13 грудня 2017 року  Лобан А.А. провів засідання колегії районної державної адміністрації. У роботі взяли участь члени колегії, голова районної ради Переправка Ю. П., керівник аппарату райдержадміністрації Кімліченко Л. В., сільські та селищний голови, керівники підприємств, установ та організацій району, керівники управлінь, відділів та секторів райдержадміністрації.

На порядок денний було винесено важливе питання – проект бюджету району на 2018 рік.

Доповідачем з даного питання була  начальник фінансового управління районної державної адміністрації Лускало О. М., яка зазначила, що Проект районного бюджету на 2018 рік складено відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та інших нормативно-правових актів чинного бюджетного законодавства, а також відповідно до прогнозованих показників економічного і соціального розвитку району.

Вона детально зупинилася на прогнозованих показниках доходів і видатків бюджету по галузях освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, тощо, видатках районного бюджету на реалізацію місцевих (регіональних) програм та ін..

Обговорення показників бюджету проходило окремо по кожній галузі за участю відповідальних присутніх керівників.

Колегією було прийнято рішення схвалити проект районного бюджету на 2018 рік для подальшого винесення на розгляд сесії районної ради.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 336 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024