Субота, 20.04.2024, 10:06
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Листопад » 28 » На розпусні танці білявок захоплені діти прийшли випадково
17:06
На розпусні танці білявок захоплені діти прийшли випадково
Стріптиз в школі_3 Дискотека з участю білявок, яку обговорює весь світ, відбулася ще рік тому - 14 жовтня 2011 року, однак фотографії з заходу з'явилися в мережі тільки зараз.
До того ж, як з'ясувала "Комсомольська правда" в Україні", знімки зробили аж ніяк не в навчальному закладі, а в будинку культури села Ярославка Саратського району Одеської області.

"Ми приїхали туди на свято на честь дня села. Зі мною були дві танцівниці, але ми працювали не в школі. Це не був дитячий ранок, увечері в будинку культури зібрались як дорослі, так і діти", - розповів ді-джей, який виступав на дискотеці, Олександр Волков.

Голова сільради Юрій Вирлан уклав договір про те, що на свято в Ярославці організовують дискотеку. Бізнесмен запросив в село ді-джея і двох танцівниць. Спочатку вхід на захід був платний - 40 гривень, але бажаючих зайти на диско було небагато. Тоді організаторам довелося зробити доступ в будинок культури вільним.

За словами танцівниці Жанни, яка виступала того дня, контингент в будинку культури зібрався різношерстий - "таке відчуття, що прийшло все село".

Разом з натовпом на свято, яке стартувало о 23:00, потрапили й школярі. Саме завдяки їхнім старанням тепер в Інтернеті і можна помилуватися на красунь - вони виклали фото в соцмережі.

"Діти були у захваті від такого видовища, - розповідає місцева жителька Олена Василівна. - Я підійшла до охоронця, мовляв, навіщо дітей на таке пускати. А він лише розвів руками".

Цим випадком вже зайнялися в місцевих органах. Зараз інцидент розслідує миліцейсько-прокурорська група.

"Перед нами зараз стоїть два питання - навіщо батьки відпустили дітей гуляти в такий пізній час, а також чому організатор дискотеки не встановив обмеження на вхід для неповнолітніх", - зазначив співрозмовник.

Разом з тим провина голови сільради вже стала предметом обговорення у районній адміністрації, адже відвідування таких дискотек прирівнюється до розбещення неповнолітніх. За це дають до трьох років в'язниці.






ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 587 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024