Середа, 24.04.2024, 06:11
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Листопад » 1 » На оновленому спортивному майданчику в с.Зоря розпочався дитячий футбольний турнір «Золота осінь»
15:14
На оновленому спортивному майданчику в с.Зоря розпочався дитячий футбольний турнір «Золота осінь»

30 жовтня 2018 року в с. Зоря на оновленому спортивному майданчику відбулося урочисте відкриття турніру з дитячого футболу «Золота осінь». 

Десять років тому цей спортивний об’єкт став першим в районі футбольним полем зі штучним покриттям, на якому зростали кілька поколінь спортсменів-зорянців. 
Сьогодні, силами СВК «Дружба», було здійснено капітальну реконструкцію спортивного майданчика, який засяяв яскравими фарбами і порадував новим, зручним для ігор полем.
Реконструкція обійшлася базовому господарству у 600 тис.грн. Та, як відзначив голова СВК «Дружба» Чиклікчи Г.Г., коли йдеться про підтримку та розвиток спортивних традицій рідного села, виховання фізично здорового молодого покоління односельців, гроші у господастві не жалкують і не рахують. Бо інвестиції в дітей, в наше майбутнє – є найкращими інвестиціями. 
Зорянський сілький голова Райчева В.Д. подякувала Георгію Гавриловичу за підтримку спорту, меценатство та співпрацю у вирішенні нагальних питань розвитку села. 
Ефективну співрацю сільської ради, райдержадміністрації та та районної ради з СВК «Дружба» як кращий приклад соціального партнерства між владою і бізнесом відзначив і голова райдержадмінстрації Лобан А.А. Антон Анатолійович також привітав юних учасників турніру та побажав їм перемог у змаганнях та великих майбутніх спортивних досягень. 
Свої вітання в ході урочистого відкриття висловили і голова районної ради Переправка Ю.П. та заступник директора Зорянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею» Влаєв Ю.І. 
Після урочистого перерізання стрічки розпочалися змагання з міні-футбулу серед дитячих команд з с. Зоря, с. Кулевча, м. Болград, м. Ізмаїл та м. Татарбунари.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 445 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024