Понеділок, 20.05.2024, 09:23
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Лютий » 28 » Музика при свічках
19:27
Музика при свічках
XVII сторіччя – час небачених злетів та відкриттів, спустошливих війн та релігійної реакції. Сьогодні не знайдеться людини, яка змогла б назвати мистецтво XVII сторіччя незначним. Епоха цього сторіччя дарувала нам відкриття астрономів Коперника і Галілея, фізиків і математиків Ньютона, Паскаля, живопис Рубенса, Рембрандта, Ель Греко, поезію Флемінга, Сервантеса, Серано де Бержерака та музику Скарлатті, Вівальді, Кореллі, Монтеверді, Пахельбеля, Баха, Генделя. XVII сторіччя – дійсно сторіччя музики. Показником її стрімкого розвитку стали нові жанри.  Музика немов досягла першої зрілості, усвідомивши свою велику силу із відомими тільки їй якостями та можливостями. Вперше в історії музика цього сторіччя подарувала багато композиторських індивідуальностей. Для нас стало звичним слухати старовинну музику епохи «барокко» у виконанні на органі, клавесині, фортепіано. Чим викликана така цікавість до старовинного мистецтва ? Можливо тим, що ми з вами переживаємо почуття, схожі із почуттями людей 3-х століть назад – розгубленість перед течією часу, перед незвіданим… можливо, але музика XVII сторіччя –це величезне досягнення таланту та розуму людини. Вона живе і буде жити завжди.

24 лютого в актовій залі Комунального закладу «Саратська дитяча музична школа» відбувся концерт старовинної музики під назвою «Музика при свічках», який було підготовлено викладачами Гайдук М.В., Дмитрик Л.С. у відповідності до плану роботи «маленької дитячої філармонії». В концерті брали участь викладачі та учні закладу – Златова Валентина виконала відомий твір Джоаккіно Каччині «AVE MARIA», Кислиця Анастасія – Прелюдію Й.С. Баха, Гайдук М.В. «Менует» Боккеріні та інші. Вразив також ансамбль бандуристів виконанням відомого менуету Й.С. Баха. Завдяки електронному фортепіано слухачі мали можливість почути звучання старовинних музичних інструментів - органу, клавесину. В залі були присутні батьки та учні КЗ «Саратська ДМШ». Концерт залишив гарні враження і ми запрошуємо всіх бажаючих на наші подальші творчі зустрічі.

 

Директор КЗ «Саратська ДМШ» Л.К. Горшкова

 

 

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 414 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024