П`ятниця, 19.04.2024, 07:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Жовтень » 2 » Мобільний центр профорієнтації - реальна допомога дітям
21:17
Мобільний центр профорієнтації - реальна допомога дітям

Саратським районним центром зайнятості проводяться виїзні акції з використанням «Мобільного центру профорієнтації» по селам району. Вони відбуваються на тему «Профорієнтація – перший крок до професійного майбутнього», «Світ професій», «Центр зайнятості – твій порадник та помічник».

Захід розпочинається  презентацією соціальних послуг служби зайнятості для учнівської молоді. Учням пропонуються буклети та листівки з описами робітничих професій. Школярі також знайомляться зі світом професій шляхом перегляду фільмів, порадами про вибір майбутнього фаху, а також про уникнення помилок і розчарувань у трудовому майбутньому тощо.

Старшокласники дізнаються, що при свідомому й вільному виборі професії варто враховувати такі фактори: інформованість про світ професій, знання своїх особливостей, вміння співвідносити особисті риси з вимогами до спеціальності. Фахівець центру зайнятості розповідає учасникам заходу про актуальні професії на ринку праці та можливість їх здобуття.

Під час заходу проводиться профдіагностичне обстеження учнів старших класів. Школярі охоче розв’язують  профорієнтаційні завдання, демонструючи свою обізнаність щодо основних характеристик та особливостей тих чи інших професій. Велику зацікавленість викликають профорієнтаційні конкурси та ігри «Впізнай професію», «Чим займається ця людина?».


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 501 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
1 Skoba • 22:32, 13.10.2012
(((
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024