Середа, 24.04.2024, 04:44
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 6 » Міжнародний День музики.
10:17
Міжнародний День музики.

1 жовтня щорічно в усьому світі  відзначається Міжнародний  День музики великими концертними програмами, за участю кращих артистів і художніх колективів. У цей день звучать твори, що ввійшли до скарбниці світової культури.

З музикою людство знайоме з давніх часів. У печерах Африки збереглися наскальні малюнки давно зниклих племен. На малюнках зображені люди з музичними інструментами. Ми вже не почуємо ніколи тієї музики, але коли-то вона скрашували життя людей, примушувала їх радіти або засмучуватися. Музика володіє величезною силою. На світі знайдеться мало людей, байдужих до музики. Багато композитори намаг  алися виразити через неї стан своєї душі. Їх великі імена завжди з вдячністю будуть вимовляти нащадки. Музика не старіє, вона буде жити стільки, скільки буде існувати людина

5 жовтня в КЗ « Саратська ДМШ» відбувся концерт до Міжнародного дня музики « Сім чарівних нот» для учнів молодших класів Саратської ЗОШ І-ІІІ ступенів –гімназія. В програмі концерту звучали твори різних композиторів у виконанні учнів , викладачів. В ході концерту всі присутні жваво обговорювали виступи маленьких музикантів, висловлювали своє ставлення до музики і аплодували . Концертну програму підготували викладачі Дмитрик Л.С., бесіду вела Гулеша Т.Ф.

 Директор КЗ « Саратська ДМШ»    Л.К. Горшкова


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 314 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024