Четвер, 25.04.2024, 11:00
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Жовтень » 1 » Міжнародний день людей похилого віку
11:51
Міжнародний день людей похилого віку

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. За міжнародною класифікацією, особою похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. Таких у світі нині понад 640 мільйонів, тобто майже кожна десята людина на Землі.

У цей день світ говорить про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері. Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, найбільше багатство яких є досвід, знання, вміння, мудрість

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків. Половині із самотніх людей потрібна допомога в повсякденному житті, особливо сьогодні, коли для багатьох пенсіонерів основним джерелом існування є пенсія, розмір якої не забезпечує нормального життя.

Уряд  постійно піклується про підвищення матеріального забезпечення пенсіонерів та інвалідів.

У Саратському    районі мешкає 11750  пенсіонерів, які потребують щоденної уваги.

Районна державна адміністрація та районна рада  затвердили програму «Соціальної підтримки населення на 2018-2020 роки» у 2018 році виділені кошти на  матеріальну допомогу у розмірі 670 тис.грн. Видане розпорядження голови РДА «Про  відзначення міжнародного Дня громадян похилого віку», №_____від_____ розроблені заходи, та виділені кошти у розмірі  40   тис.грн. для надання матеріальної  допомоги пенсіонерам

Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  обслуговується на сьогоднішній день  365 одиноких непрацездатних громадян.

 Та задовольнити потреби всіх гостро потребуючих похилих людей ми ще не в змозі. Тому звертаємось до керівників підприємств,організацій всіх форм власності, фізичних осіб - підприємців, до  всіх Вас, шановні громадяни допоможіть літнім людям, які живуть  поряд з Вами, одиноким немічним знесилених хворобою. Проявіть доброту та милосердя. 

Повідомляємо   реквізити  куди можна перерахувати кошти:

      Територіальний центр Банк ГУДК  в Одеській області

     Р/рахунок  31559339225990  МФО 828011 код 20988367

     Телефон 2-27-91


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 416 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024