Субота, 18.05.2024, 23:14
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Жовтень » 29 » Між Саратською райдержадміністрацією та підприємцями підписано меморандум щодо забезпечення населення району вугіллям за доступними цінами
22:33
Між Саратською райдержадміністрацією та підприємцями підписано меморандум щодо забезпечення населення району вугіллям за доступними цінами

28 січня 2015 року голова райдержадміністрації Лев М.О., директор ВКФ ТОВ «ТІГОС», Сулаков О.С., директор ТОВ «Саратазаготпром» Брітков В.І. та  фізична особа-підприємець  Сулаков  Ф.С.  підписали Меморандум про взаємне співробітництво щодо  сприяння в забезпеченні населення Саратського району вугіллям на умовах доступності.

       Документ підписано за ініціативи голови райдержадміністрації,  виходячи з потреб та інтересів  мешканців Саратського району та необхідності їх соціального захисту.

   Меморандум  засвідчує наміри райдержадміністрації  та суб’єктів підприємницької діяльності забезпечити прозорість цінової політики та недопущення зловживання  на ринку вугілля, створити належні умови щодо встановлення доступних цін на тверде паливо.

 За умовами угоди співпраця сторін полягає в тому, що суб’єкти  підприємницької діяльності погоджуються  забезпечувати споживачів якісним та за доступним за  ціною вугіллям антрацит, а саме: марки АМ 13-25 за ціною 3500 грн.; АО 25-50  за ціною 3500 грн; АКО 25-100 за ціною 3500грн.; АС – 6-13 за ціною 3200грн., та створювати пріоритетні можливості для забезпечення вугіллям соціально незахищених верств населення.

Зі свого боку райдержадміністрація з метою економії коштів споживачів сприятиме в організації доставки твердого палива в населені пункти Саратського району, які розташовані на достатньо великій відстані від селища Сарата. «Ціна на вугілля повинна бути однаковою для всіх мешканців району, незалежно від місця їх проживання. Для того, щоб  ми  могли організувати централізовану безкоштовну доставку, ми повинні точно знати,  який об’єм палива необхідно завезти то того чи іншого села. Тому  просимо людей, які бажають купити вугілля за зниженими цінами, звертатися до голів сільських рад. Саме вони збиратимуть і повідомлятимуть нам цю інформацію», - зауважив голова райдержадміністрації Михайло Лев.  

Підписаний між райдержадміністрацією та підприємцями Меморандум набрав чинності та  діятиме до 1 квітня 2016 року.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 521 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024