Четвер, 25.04.2024, 18:31
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Вересень » 25 » Мир на Землі – радість в родині.
11:12
Мир на Землі – радість в родині.

Мир, для більшості людей планети Земля – це повсякденна реальність: діти ідуть до школи, дорослі на роботу, навкруги панує спокій та безтурботність. Там, де уклад суспільства міцний, безцінний дар миру може ніхто особливо й не помічати. Для багатьох людей у сучасному світі спокійне життя — це лише казкова мрія, багато дітей страждають, вони не мають сім’ї,  в них багато горя. Для таких людей, насамперед, і існує День миру. У час, коли в нашій рідній Україні лунають постріли та проливається людська кров, цей день особливий.

 В КЗ «Саратська  РБ» пройшов захід на тему: « Мир на Землі – радість в родині»,  присвячений Всесвітньому дню миру. Користувачі бібліотеки (учні 3-А класу Саратського НВК НВК ЗОШ І-ІІІ – гімназія,   кл.кер. Кривцова Т.А.) прийняли активну участь в заході. Ігрової вправи «Знайди собі подібного», гра «Ланцюжок побажань», та тренінг « Моя думка та прислів’я» не залишили нікого байдужими. Діти з радістю висловлювали свої думки про те , що  добро  у своєму повсякденному  житті це і є їх маленький внесок у справи миру . На заході лунали вірші про мир у музикальному супроводі,  була оформлена книжкова виставка «Хай буде мир на всій Землі» з елементами дитячих малюнків про мир.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 496 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024