Четвер, 25.04.2024, 19:50
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Червень » 22 » Медиків Саратщини привітали з професійним святом
22:00
Медиків Саратщини привітали з професійним святом

У третю неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника- свято тих людей, які стоять на сторожі наших життів.

В Сараті урочистості з нагоди свята відбулися 17 червня  в районному будинку культури, куди було запрошено кращих у цій галузі фахівців. Адже День медичного працівника – це свято не тільки лікарів, але і фельдшерів, медсестер, працівників молодшого персоналу. 

З професійним святом колег привітали керівники медичних закладів району головний лікар Саратської ЦРЛ Димура Є.З,  головний лікар Саратського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Стогній О.П.  Долучилися до привітань заступник голови Саратської районної державної адміністрації  Ротар В.В., заступник голови районної ради Небога О.І.,  секретар Саратської селищної ради Єрьоменко С. В., депутат Саратської районної ради, а в минулому головний лікар Саратської районної лікарні Райнов І. С. та інші.

Володимир Ротар привітав медпрацівників району від імені голови Саратської райдержадміністрації Лева М. О. та від себе особисто, побажав  міцного здоров’я медикам та їх пацієнтам, щастя, успіхів в нелегкій роботі.

Не обійшлося свято  без нагород. Кращі працівники  медичної галузі району з нагоди свята були  нагороджені грамотами та квітами від  райдержадміністрації та районної ради, Саратської селищної ради  та адміністрації Саратської центральної районної лікарні.

Продовжив урочисту частину народний чоловічий вокальний ансамбль «Чумацький шлях». Святкового настрою додала виставка  оригінальних композицій із квітів, оформлена відділеннями районної лікарні у фойє районного  будинку культури.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 442 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
avatar
0
2 world-of-sarata • 14:02, 28.06.2016
Видать не достойны)
avatar
1 pentaxim • 12:42, 28.06.2016
А на санэпидслужбу х...й забили
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024