Четвер, 25.04.2024, 02:58
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Червень » 20 » Медики Сратщини відзначили професійне свято
10:04
Медики Сратщини відзначили професійне свято

Щороку у третю неділю червня в Україні візначається День медичного працівника, який цьогоріч святкується 18 червня.  

«Медичний працівник – це не просто професія, це життєвий шлях - тернистий, складний,  що часом межує з відчаєм,  коли бачиш сльози свої пацієнтів,  і від безвиході пускаються  руки. Але в той же час – це  шлях радості та гордості за себе і  за колег -  коли бачиш надію в очах хворого, чуєш перший крик новонародженого, коли  пацієнти та їх родичі говорять просте, але щире «спасибі». Медик  - це доля, коли ти повністю мусиш віддаватися професії, інколи забуваючи про себе,   свою сім’ю,   близьких та рідних. Але разом з тим розумієш, що це твій вибір на все життя», - відзначила в.о. головного лікаря КЗ «Саратська ЦРЛ» Фабрикатор  О.О.  під час урочистого зібрання з нагоди  професійного свята, яке відбулося 16 червня 2017 року в районному будинку культури.  Ольга Олексіївна подякувала за   щоденну  самовіддану  працю своїм колегам-лікарям, медичним сестрам, фельдшерам, лаборантам,  санітарам та всім  працівникам допоміжних служб,  причетних до сфери охорони здоров’я.

   З  професійним святом привітали   також  головний лікар КЗ «Саратський РЦ ПМСД» Стогній О.П., голова профспілки працівників Саратської ЦРЛ Тоцька Л.В.,  керівник апарату райдержадміністрації Кімліченко Л. В., радник голови районної ради Сиротенко Л.І., депутат селищної ради Алексеєва Т.І. 

  Багатьох працівників медичної галузі Саратщини було нагороджено грамотами та подяками Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації, Саратської райдержадмінсрації та районної ради, Сартської селищної ради, грошовими преміями. 

  Святковий настрій в ході урочистостей присутнім створювали юні та дорослі артисти -  вихованці музичної школи, солісти районного та селищного будинків культури .

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 378 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024