Четвер, 02.05.2024, 22:06
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Червень » 19 » Медики Саратщини відзначили професійне свято та 70-річчя з дня заснування Саратської ЦРЛ
16:37
Медики Саратщини відзначили професійне свято та 70-річчя з дня заснування Саратської ЦРЛ

18 червня 2015 року  в районному будинку культури відбулося свято з нагоди Дня медичних працівників та 70-річчя з дня заснування Саратської  центральної районної лікарні.

         У медицині немає другорядних професій: від самовідданої праці  лікарів і  фельдшерів, медичних сестер і лаборантів,  санітарних працівників залежить життя та здоров’я людей - найвища цінність  для кожної цивілізованої  правової держави.

      Звичайно, в Україні у сфері охорони здоров’я, як і у багатьох інших галузях існує ще багато проблем. Але  у свято про них не хотілося говорити.

       Цього дня згадували історію Саратської районної лікарні, вшановували ветеранів медицини, поіменно згадали та  вшанували хвилиною мовчання всіх, хто працював у цій галузі і вже відійшов у інший світ, говорили про  нелегку професію  медика - яка є не просто спеціальністю, а покликанням,  бо  вимагає неабиякої самовіддачі: саме лікарям та медичному персоналу  щоденно доводиться приймати на свої плечі важкий тягар чужого болю і страждань, віддаючи всю енергію на зцілення інших людей.    

         З професійним святом колег привітали керівники медичних закладів району – головний санітарний лікар Саратського та Арцизького районів Волкова Н.І., головний лікар Саратського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Стогній О.П., головний лікар Саратської ЦРЛ Димура Є.З.,  у минулому головний лікар Саратської ЦРЛ Райнов І.С. Долучилися до привітань і в.о. голови райдержадміністрації Переправка Ю.П., заступник голови районної ради Фабрикатор О.О. – теж лікар за фахом, голова Саратської селищної ради Негодяєв А.Л.(також у минулому лікар ЦРЛ).

         Не обійшлося свято  без нагород, квітів і подарунків. 28 працівників та ветеранів медичної галузі району були нагороджені грамотами райдержадміністрації, районної ради. Від Саратської селищної ради  кращим медикам були вручені грамоти та грошові премії.

    Продовжив урочисту частину концерт художньої самодіяльності. Святкового настрою додала виставка  оригінальних композицій із квітів та кулінарних виробів, оформлена відділеннями районної лікарні у фойє районного  будинку культури.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1282 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024