Вівторок, 21.05.2024, 05:52
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Вересень » 17 » Матеріальна допомога молодим фахівцям медикам залишається незмінною
15:10
Матеріальна допомога молодим фахівцям медикам залишається незмінною

Саратська районна рада наполягла на збереженні в районі норми, яка передбачає надання молодим фахівцям-медикам разової матеріальної допомоги у розмірі 50 тисяч гривень у разі укладення договору на строк не менше п'яти років.

На сесії Саратської районної ради, яка відбулася 11 вересня, пропонувалося прибрати з програми "Здоров'я 2019-2020 рр." пункт по виділенню матеріальної допомоги.

Відзначимо, що у лютому цього року в Саратському районі прийняли Програму "Здоров'я 2019-2020 рр" і для залучення молодих лікарів в районі передбачили ряд соціальних гарантій-разову матеріальну допомогу в розмірі 50 тисяч гривень і забезпечення службовим житлом або виділення коштів на компенсацію за піднайом. Передбачалося, що в 2019 році на зазначені потреби з бюджету району виділять 250 тисяч гривень.

Однак, депутати районної ради, як на вчорашньому засіданні президії, так і на сьогоднішній сесії наполягли на збереженні.

Варто відзначити, що практика виплати матеріальної допомоги молодим лікарям застосовується в Арцизькому і Тарутинському районах. Наприклад, в Арцизькому районі молодим фахівцям-медикам у разі укладення контракту на термін не менше трьох років виплачують матдопомогу в розмірі 40 тисяч гривень. Тарутинський район пішов далі по залученню молодих кадрів – при працевлаштуванні в районі молодим лікарям виплачують матеріальну допомогу у розмірі 100 тисяч гривень, компенсують 50% вартості комунальних послуг, а студентам-медикам оплачують навчання у вузах в разі повернення в Тарутинський район.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 407 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024