Вівторок, 16.04.2024, 21:36
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 18 » «Малюнок, вірш, лист до мами»!
20:48
«Малюнок, вірш, лист до мами»!
​З нагоди Дня матері, який відбудеться у другу неділю травня, з метою привернення  уваги громадськості до проблем української родини, виявлення й підтримки обдарованих дітей,  КЗ «Саратський районний БДТ» було проведено творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами», у якому взяли участь 14 закладів освіти району: Новоселівський НВК, Михайлівський НВК, Надєждинська ЗОШ, Плахтіївська ЗОШ № 3, Плахтіївський НВК ЗОШ № 2, Ройлянська ЗОШ, Кривобалківська ЗОШ, Ярославська ЗОШ, Долинська ЗОШ, Кулевчанська ЗОШ,  Мирнопільська ЗОШ, Старосільська ЗОШ, Успенівська ЗОШ, КЗ «Саратський районний БДТ». На  конкурс було представлено 61 малюнок, 17 з яких посіли І місця; 13 віршів – 5 перших і 7 листів, 5 з яких призові. Роботи переможців конкурсу відправлено до м. Київ на Всеукраїнський етап в Інститут модернізації змісту освіти.

   Відповідно до умов про проведення конкурсу учасники могли надати лише одну конкурсну роботу  українською мовою, з відповідним форматом та шрифтом, без граматичних і синтаксичних помилок, обсягом до 5000 знаків.  Діти повинні були викласти свої думки в логічній послідовності, просто, коротко, чітко, без зайвих іншомовних запозичень (англіцизмів, русизмів і т.п.), без абревіатур – без усього того, що може відволікати від розкриття теми й передачі ясності образу матері.

    Читаючи їхні вірші і листи до своїх матерів, які були до болю чуйні, лагідні, ніжні і відверті, було зрозуміло, як діти люблять і поважають найдорожчу у світі людину – матусеньку… «Мамо, кожна крапля твоєї любові – свята. Ти подарувала мені життя і я тобі безмежно вдячна. Кажуть, що ангелів немає, та це не так, просто на землі їх називають Мамами…».

   У вихованні дітей велика роль відводиться матері, яка бореться  за духовне збереження своїх дітей, прищеплює любов до рідної землі,  щоб вони пам'ятали свою національну спадщину і походження. Тож, напередодні свята бажаємо усім матерям на землі здоров’я, щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх добрих справах. Хай у домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у вихованні дітей  — мудрість та виваженість!

Сердюк А.А.,

директор КЗ «Саратський районний БДТ»

 

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1611 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024