Субота, 27.04.2024, 02:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Квітень » 7 » Майбутнє України – талановиті діти!
12:19
Майбутнє України – талановиті діти!

 «Кожна дитина талановита, головне – допомогти їй знайти себе!»  Аби довести цю аксіому на практиці, вже четвертий рік  поспіль КЗ  «Саратський районний БДТ» організовує і проводить  районний  фестиваль – конкурс юних талантів  «Вернісаж творчості» у рамках Всеукраїнського фестивалю – конкурсу  «Чисті  роси». 270 талановитих дітей Саратщини, учні 1 – 11 класів та їх педагоги, які всіляко сприяють розвитку здібностей та реалізації творчого потенціалу своїх вихованців взяли участь у 4 – х номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Літературна творчість», «Театр».  В дружньому колі однодумців, в атмосфері радості й гордості за юних «зірочок» три дні (29.03.,30.03.,31.03.2017р.) крокував районом фестиваль – конкурс.  Журі було переглянуто 126 номерів. І ось які результати:

  Номінація «Вокал» - 65 номерів, з них 15 балів (лауреати І ступеню) – 20 номерів, 14 балів (лауреати ІІ ступеню) – 22, 13 балів (лауреати ІІІ ступеню) – 17, 12 балів (дипломанти конкурсу) - 6.

   Номінація «Хореографія» - 23 номери, 8  з яких отримали 15 балів, 14 балів – 6 номерів, 13 балів -  8, 12 балів - 1.

   Номінація «Літературна творчість» - 36 номерів, з них отримали 15 балів - 11 номерів, 14 балів – 14, 13 балів – 11.

   Номінація «Театр» - 2 номери, 15 балів – 1, 14 балів – 1.

   За  результатами конкурсу 40 номерів, які отримали 15 балів будуть представлені на Гала – концерті фестивалю – конкурсу, який відбудеться 28 квітня, а також відеозаписи виступів буде відправлено до м. Одеса на обласний етап фестивалю -  конкурсу. Також  на Гала – концерті  будуть представлені експонати учасників фестивалю у номінації  «Декоративно – прикладна творчість» та «Образотворче мистецтво».

   Завдяки гостинності голів сільських рад с. Світлодолинське (Проданов В.П.), с. Ярославка (Христюк Ю.О., до речі ведучий фестивалю), с. Надєжда (Сливка А.М.),  закладів культури району – Світлодолинський СБК (директор Графт Г.Ф.), Ярославський СБК (Смілянський В.І.), Молодовський СБК (Яровенко Є.В.)  наші діти мали можливість виступати на гарних, естетично оформлених сценах, відчути себе справжніми зірочками. Вдало продумані сценарії заступників з виховної роботи Балабан В.Ю., Гутник Н.Ф., Циберної Т.П. з першої хвилини фестивалю налаштовували на позитив, творчість і різноманітність виступів учасників конкурсу. Підтримували дітей батьки і вчителі, хвилювались і щиро раділи, коли оголошувались результати конкурсу.

   Ініціюючи проведення цього фестивалю, мені хотілося ще раз утвердити нас усіх у правильності думки про те, що не талановитих дітей не буває. І завдання нас, дорослих, полягає саме в тому, щоб вчасно розгледіти і розвинути творчий потенціал кожної дитини, надати можливість і підтримку для її подальшого розвитку.

   Нашим «перлинкам» побажаємо наснаги і нових творчих злетів, їх батькам – віри у великі перспективи їх дітей, а педагогам  – плідної та натхненної праці на ниві плекання юних талантів. Чекаємо усіх на Гала – концерті!

Сердюк А.А., директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 598 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024