Середа, 24.04.2024, 02:31
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Грудень » 13 » Майбутнє країни – обдаровані діти.
17:30
Майбутнє країни – обдаровані діти.

​На сучасному етапі актуальним в районі, як і у цілому в державі, є оптимальне забезпечення формування інтелектуального потенціалу нації. Зокрема, виявлення обдарованої молоді і надання підтримки розвитку творчого потенціалу, самореалізації такої молоді та її постійного самовдосконалення. Однією з форм роботи з обдарованими дітьми є Мала академія наук України (МАН), яка сприяє виявленню здібностей обдарувань, їх самовизначенню та реалізації учнів шляхом залучення їх до пошукової, експериментальної, дослідницької роботи в різних галузях науки і техніки.  

Працівники комунальної установи «Саратський районний методичний кабінет з питань освіти» організували і провели І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів МАН України, у якому прийняли  участь 7 учнів із 5 шкіл району. А саме:Ніколова Марія і Бондаренко Ангеліна, учениці Розівської ЗОШ  (керівник  Ніколова О. Л. і Бондаренко Н. М.);  Панчева Юлія, учениця Успенівської ЗОШ (керівник Соколова А. М.); Золотухіна  Катерина і Пірожкова Ольга, учениці Введенського НВК(керівники Першина В.В. і Попова Г. В.); Маковецька Римма, учениця Надєждинської ЗОШ (керівник Тарган В. М.); ДраганВячеслав, учень Новоселівського НВК (керівник Прокопенко О. А.). Діти гідно представили свої роботи, дуже серйозно підготувавшись. Велику роботу провели керівники, адже ми знаємо,що для того, щоб учень виявив бажання працювати над науковим дослідженням, у нього необхідно пробудити це бажання, сформувати дослідницьку мотивацію.

Головним є те, що учні вчаться ретельно проводити дослідження, оволодівають складними методами обробки результатів, захищають свої ідеї, беруть участь у наукових дискусіях, мають можливість обмінюватися досвідом своєї роботи. У майбутньому їм знадобляться набуті знання, навички пошукової, дослідницької роботи, вміння самостійно проводити експерименти, працювати з науковою літературою тощо.

Роботи цих учнів направлені для участі у ІІ (обласному) етапі конкурсу.

Завівувач  КУ «Саратський РМК з питань освіти»     М.С. Караулан


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 592 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024