Четвер, 25.04.2024, 20:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Жовтень » 2 » Лютеранський цвинтар відновлено!
14:01
Лютеранський цвинтар відновлено!

Дуже важлива історична подія для селища Сарата. Протягом невеликого періоду часу група добродіїв - ентузіастів власними силами та завзяттям повернула на місце, де колись перебував лютеранський цвинтар надгробки, які досить довго були складовою частиною огорожі на одному з підприємств у селищі Сарата. За цей час було перенесено понад сотню 300-кілограмових надгробків на їх приблизне колишнє місце. Звісно, за відсутності точної інформації їх попереднього місцезнаходження можливо казати лише про орієнтовні розташування надгробків, що містять на собі історичну і особливо важливу для селища інформацію про давніх жителів місцевості та започатківців населеного пункту.

 

Саратське районне міжнаціонально - культурне товариство "ЗЛАГОДА" висловлює щиру подяку натхненнику проекту і активному виконавцю - Петру Івановичу Узунову. Дякуєм за самовіддану і чесну працю волонтерам - Юрію Жонці, Юрію Тарасюку, Дмитру Стоянову, Анатолію Сухарському, Петру Шаповалову, Віктору Кравченку, Ігорю Поточному, Ользі Небозі, Ніні Жонца, Любові Клим.

 

"Особливу вдячність за роботу і надану власну спеціальну техніку та обладнання висловлюємо підприємцям Володимиру Ротарю, Віталію Кісеолару, Василю Товстому, водію "Зеніта" Олегу Кіреу; Саратській селищній раді - за привезений пісок і надану вантажівку. Ваша участь і допомога були дуже своєчасні!

Ми це зробили! Дякуємо всім!"

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 448 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 world-of-sarata • 15:10, 02.10.2018
час розкидати каміння і час каміння збирати...
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024