Четвер, 28.03.2024, 22:36
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Грудень » 26 » «Квиток до успіху»
14:34
«Квиток до успіху»

23 грудня спеціалісти Саратського районного центру зайнятості долучились до соціального проекту «Квиток до успіху», в рамках якого було проведено ярмарок вакансій на місцевій автобусній зупинці громадського транспорту.
Метою заходу було інформування мешканців та гостей району про наявні вільні робочі місця як на території Сарати та району, так і за її межами та про послуги, які надає служба зайнятості.
Жителі району, чекаю
   чи транспортний засіб, мали змогу результативно провести час: дізнатись більше про послуги служби зайнятості, навчальні заклади, які готують фахівців за робітничими професіями, ознайомитись з вакансіями по області, в тому числі з тими, де пропонується висока заробітна плата. Популярними під час зустрічі також були запитання про можливість працевлаштування осіб з інвалідністю та молоді без освіти.

Зацікавленим було запропоновано звернутись безпосередньо до роботодавців, де вони пройдуть співбесіду з керівниками підприємств.
Сподіваємося, що усі учасники ярмарку вакансій залишилися задоволеними від діалогу з фахівцями центру зайнятості та отримали чимало важливих відомостей, що дасть можливість до самореалізації та стабільного заробітку.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 484 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024