Середа, 08.05.2024, 04:01
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Червень » 17 » Квіти – то неземна краса!
12:47
Квіти – то неземна краса!

13 червня в КЗ «Саратський районний БДТ» відбулося «Свято квітів». Квіти – постійні супутники нашого життя. Вони на клумбах, у кімнаті, на вишитих рушниках, ними розмальовані стіни, оселі, посуд. Засушеними їх кладуть за образи, з них роблять різні напої, відвари. Віддавна вони були для людини символом її почуттів, думок. Про них складали легенди, оповідання, їх оспівували у піснях і поемах...

    Допомогти дітям зрозуміти  мову квітів, розповісти про історію виникнення квітів в легендах, піснях, дати змогу їм створити свої поетичні  твори, виховувати почуття прекрасного через сприйняття навколишньої природи – такою була мета свята. «Квіти, квіти, як багато їх – і рожевих, й голубих», - такими словами  розпочала захід  ведуча Подуст Тетяна. Дівчатка в костюмах «Ромашки» та «Незабудки» продовжили слова ведучої віршами про ті квіти, в костюмах яких вони були. У ході заходу діти співали пісні про квіти, розповідали вірші. Для того, щоб якомога більше дітей задіяти, були проведені конкурси загадок, малюнків, пісень за тематикою.

     Протягом всього свята у паузах між конкурсами глядачам були запропоновані танці з ритмічної гімнастики, пісні у виконанні  вихованців гуртків, а також пальчикова гімнастика «Посадимо квіти». Діти дізнались багато цікавого про квіти, історію їх  походження,  особливості, вчилися цінувати і берегти красу природи.

   Свято закінчилось піснею про щасливе дитинство у  виконанні глядачів і учасників. Хочеться відмітити найактивніших учасників заходу: Каланжову Наталю, Подуст Тетяну, Бородіну Анастасію, Ротар Ірину, Чеботар  Соню, Іванько Настю, Десятову Катерину, Бондаренко Вікторію, Гаєвську Ольгу, Доценко Юлію. Методичну розробку заходу та його проведення здійснили керівники гуртків: Димура Т.Г., Яковлєва Г.В., Довгальова В.К., Ленів Л.П., Лугош О.Д., Мацюк А.І., Середа М.П.

Димура Т.Г., керівник гуртків

образотворчого мистецтва, «М’яка іграшка»,

 начальник табору «Сонечко»

 КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 834 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024