П`ятниця, 19.04.2024, 18:59
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 17 » Культпрацівники відзначили професійне свято.
18:32
Культпрацівники відзначили професійне свято.

16 листопада в районному будинку культури відбувся святковий «вогник» з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На захід зібралися керівники, художні керівники та культорганізатори клубних закладів. Привітали культпрацівників з професійним святом представники районної ради та районної державної адміністрації.

Свято відкрила директор КЗ «Саратський районний будинок культури» Т.В. Баюш. Вона щиро привітала присутніх культпрацівників з професійним святом, для кожного клубника знайшла теплі слова, відзначаючи внесок кожного у розвиток культури р  айону. Потім надала слово почесним гостям заходу.

 Вітаючи всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу, заступник голови Саратської районної державної адміністрації В.В. Ротарь, заступник голови Саратської районної ради В.І. Небога, керуючий справами Саратської районної ради М.І. Тодоров, начальник відділу культури районної державної адміністрації Н.А. Колісник відзначили величезну роль працівників культури у відродженні та примноженні духовних скарбів українського народу. «… Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі. Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури та культур інших народів, бачити в них все саме найкраще і цінне….». Також керівники рацйону побажали представникам цієї сфери міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, професійних успіхів і нових творчих здобутків на благо району і держави.

 Святкова частина гармонійно поєднала нагородження грамотами районної ради та районної державної адміністрації, відділу культури райдержадміністрації ветеранів клубної справи,  учасників художньої самодіяльності та кращих працівників культурної ниви району.

Зі словами привітання до присутніх звернулась також і секретар Саратської селищної ради С.В. Єрьоменко, яка від імені керівництва висловила подяку працівникам Будинку культури та учасникам художньої самодіяльності  селища за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за активну участь у всіх заходах, які проводяться у нашому селищі, районі та в культурних заходах вищого рівня.

Начальник відділу культури Саратської районної державної адміністрації Н.А. Колісник поділилась спогадами про свою участь у різноманітних культурно-мистецьких заходах починаючи з юного віку та до теперішніх днів, згадала добрими словами активних учасників-ветеранів   художньої самодіяльності району.

Святкову музичну атмосферу протягом всього заходу створював художній керівник Новоселівського будинку культури Юрій Плачинта. Своїх колег вітали чудовими виступам дует у складі Іванни Саламахи та Анжели Сердюк, Валерій Смілянський та Ірина Харлан, музичний дует народного колективу «Сармати» Саратського РБК у складі саксофоніста Дениса Дмитрика та баяниста Михайла Костова, популярну пісню проспівали працівники Фараонівського, Введенського будинків культури та Пшеничненського сільського клубу. Ветерани культури району. Керівник народного колективу «Сирбу-Плачинта» Новоселівського будинку культури Федір Сирбу емоційно привітав всіх запальною молдавською піснею.

Святковий «вогник» пройшов у дружній атмосфері Колеги по роботі змогли відпочити, вволю поспілкуватись між собою і, звичайно ж потанцювати.

 Саратський районний будинок культури


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 552 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024