Вівторок, 23.04.2024, 21:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 19 » Круглий стіл присвячений Міжнародному дню боротьби з бідністю
13:55
Круглий стіл присвячений Міжнародному дню боротьби з бідністю

В 1992 році на засіданні Генеральної Асамблеї ООН було офіційно оголошено, що 17 жовтня в усьому світі буде вважатися «Міжнародним днем боротьби за ліквідацію злиднів». В рамках відзначення Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю в приміщенні Саратського районного центру зайнятості проведено круглий стіл присвячений Міжнародному дню боротьби з бідністю. До запрошених звернулась в.о. директора Саратського РЦЗ Осипенко О.І., яка зазначила, що головна мета заходу – довести до широкого загалу необхідність  протистояти злидням та з розумінням ставитися до малозабезпечених людей. Адже дуже багато хто просто не можуть працювати, не можуть навчатися, не можуть отримувати медичне обслуговування за цілою низкою причин. 

Запрошені на захід представники Саратської РДА нагадали учасникам круглого столу, що для України питання бідності є дуже актуальним, оскільки внаслідок складної фінансово-економічної ситуації у 2014-2015 роках та у зв’язку з високим рівнем інфляції, зниженням реальних доходів громадян ситуація з бідністю значно погіршилася. Тому з метою поетапного зменшення масштабу бідності, подолання соціального відчуження та запровадження нових механізмів її запобігання у березні 2016 року Урядом схвалена Стратегія подолання бідності (розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 № 161-р), яка визначила основні напрями подолання бідності на період до 2020 року, серед яких пріоритетними є зростання реальних доходів громадян, реформування системи оплати праці, пенсійного забезпечення, покращення доступу окремих верств населення у сфері соціального забезпечення, а також мінімізація ризиків соціального відчуження сільського населення та найбільш вразливих категорій населення, запобігання бідності серед внутрішньо переміщених осіб.
Всі присутні погодились, що з бідністю можна покінчити, тільки якщо про неї будуть згадувати не тільки 17 жовтня, а кожен день. Тільки загальними зусиллями і бажанням змінити світ на краще можна домогтися того, щоб цього явища не стало.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 542 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024