П`ятниця, 29.03.2024, 04:29
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2020 » Лютий » 1 » «Космічні фантазії»
11:39
«Космічні фантазії»

31 січня 2020 року в КЗ «Саратський районний БДТ» підведено підсумки щорічного, районного етапу Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина. Духовність.» («Космічні фантазії»). Цей конкурс проводиться з метою розвитку творчих здібностей дітей і підлітків, зацікавленості у дослідженнях Космосу, підтримки обдарованої молоді, яка відтворює своє уявлення про Космос засобами літератури та мистецтва, цікавиться історією розвитку філософської думки людини про Всесвіт, прагне розширити свій духовний світогляд, реалізації творчого потенціалу підростаючого покоління України.

Учасники конкурсу представили творчі роботи, в яких відображаються реальні космічні явища чи події, фантастичні сюжети чи образи, уявлення автора про космічні процеси у Всесвіті, розвиток Землі, інопланетні системи та позаземні цивілізації, а також роботи, в яких описані казкові історії пізнання людиною Космосу, виникнення дитячої думки про Всесвіт  і свого місця в ньому, аналізуються уявлення про виникнення космічних утворень та розвиток земної цивілізації.

Цього року на розгляд журі конкурсу було надано понад 165 дитячих робіт із 24 навчальних закладів освіти  району. Роботи стали наслідком самостійної праці та відповідали розділам: «Література та журналістика», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Комп’ютерна графіка», «Фото- відео- та кіномистецтво». Не тільки своєю колоритністю, свіжістю барв та задумів привертали увагу дитячі роботи, а насамперед відтворенням теми космосу. Були представлені найрізноманітніші сюжети робіт: з космонавтами, з інопланетними істотами, з традиційними українськими символами, з фантастичними створіннями з інших світів та історіями про підкорення космосу.   

Найкращі роботи, відібрані на конкурсі, будуть представляти Саратський район на обласному етапі, який проходитиме в Одеському обласному гуманітарному центрі позашкільної освіти та виховання.

Вітаємо усіх учасників районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Космічні фантазії» та бажаємо гарного настрою, бадьорості, віри в себе та  подальших успіхів.

 

Мелованова О.О., методист  КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 280 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 world-of-sarata • 12:40, 06.02.2020
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024