Середа, 24.04.2024, 16:06
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Серпень » 30 » Конференція педагогічних працівників району
16:19
Конференція педагогічних працівників району

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової нелегкої дороги - дороги до знань, до нових звершень. В остатні дні серпня освітяни Саратського району збираються на традиційне свято, де підводять підсумки навчального року, обговорюють проблеми, які стоять перед галуззю. 
Сьогодні, 30 серпня, у Районному Будинку культури відбулась конференція педагогічних працівників району : «Про підсумки роботи закладів освіти району у 2015/2016 навчальному році та основні завдання на 2016/2017 навчальний рік в умовах реформування освіти», у якій прийняли участь понад 320 працівників установ 
 і закладів освіти району. 

В роботі конференції також взяли участь голова районної ради Райнов Б.І., голова райдержадміністрації Лев М.О., заступник голови районної ради Небога О.І., заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В., голови сільських рад, керівники районних організацій та установ. 
Розпочалася конференція вшанування хвилиною мовчання пам’яті земляків, які загинули у зоні бойових дій на Сході України. 
Пленарна частина розпочалася розширеною доповіддю начальника відділу освіти райдержадміністрації В.В. Ходоса, який детально проаналізував роботу навчальних закладів району за минулий навчальний рік та окреслив основні завдання у новому навчальному році. Зупинився Валентин Валентинович і на питаннях зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів, акцентував увагу присутніх на забезпеченні якісної і доступної середньої освіти, дошкільної освіти, вихованні здорової та компетентної особистості, що є пріоритетом у діяльності освітян Саратщини. Не оминуло увагою підсумки зовнішнього незалежного оцінювання, учнівських олімпіад, профільного навчання, організації харчування, оздоровлення дітей та ряд інших питань. 
З наближенням нового навчального року освітян району привітав голова районної ради Б.І. Райнов, який висловив вдячність освітянам за терпіння, мудрість у вихованні підростаючого покоління та побажав, у мовах реформування освіти в процесі децентралізації, усім педагогам здоров’я, натхнення, миру, старанних і вдячних учнів. 
За усталеною багаторічною традицією цього дня педагоги району проводжали на заслужений відпочинок 12 вчителів та прийняли у свою освітянську родину молоде поповнення – 12 випускників педагогічних вишів, котрі розпочинають свій трудовий шлях на Саратщині. 
За гарні показники роботи та за творчу педагогічну діяльність окремих директорів, педагогів освітніх установ було відзначено грамотами керівництва району.
… Як зауважили учасники конференції, подібні заходи – це своєрідний заряд енергії перед новим навчальним роком. Адже вони дають можливість поспілкуватися з колегами, обмінятися думками, обговорити проблеми навчального процесу, щоб увійти в новий навчальний рік з наснагою і новими силами, щоб творити самим і надихати інших.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 423 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024