П`ятниця, 03.05.2024, 22:24
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Березень » 10 » Концерт «Нашим матусям»
18:35
Концерт «Нашим матусям»

Напровесні ми всі очікуємо на світле і чудове свято. Ми любимо його за приємні клопоти, за посмішки наших мам, бабусь, а отже всіх жінок. Мама - найближча, найрідніша і найлагідніша людина на землі. У цей день, зазвичай, всім жінкам дарують квіти. А наші вихованці, наймолодші учні Саратської дитячої музичної школи, підготували своїм матусям в подарунок незвичайний весняний букет, який складався з пісень, музичних творів, танців, театральних мініатюр, приємних слів привітань та подарунків, виготовлених власноруч!

Концерт «Нашим матусям» відбувся 4 березня, в приміщенні нашої затишної, маленької музичної школи. Свої виступи мамам подарували учні «0», «1»,  «2» класів фортепіанного відділу та «0» класу хореографічного відділення. Не залишились осторонь і учасники театрального колективу «Арлекін» та естрадного ансамблю. Сценічне хвилювання першого виступу розділили зі своїми учнями їх викладачі, вийшовши разом з ними на сцену.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 469 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024