Четвер, 18.04.2024, 06:27
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2009 » Грудень » 2 » Колегія Саратської районної державної адміністрації
00:58
Колегія Саратської районної державної адміністрації

27 листопада відбулась колегія Саратської районної державної адміністрації під головуванням голови райдержадміністрації            Музиканта С.П., за участю голів селищної та сільських рад та землевпорядників, керівників СВК і ВАТ, керівників підприємств, організацій та установ, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та представників   засобів масової інформації.

 В ході колегії були обговорені питання щодо ходу виконання Указу Президента України від 21.07.2008 року N640 «Про пріоритети розвитку фізичної культури і спорту в Україні» у Саратському районі; виконання зведеного бюджету  Саратського району за  9 місяців 2009 року; стану ефективності використання та охорони сільськогосподарських земель в Саратському районі; ходу виконання Указу Президента України від                          20 березня 2008 року №244 «Про додаткові заходи щодо підвищення якості освіти в Україні» та інші.

По кожному з розглянутих питань були прийняті проекти розпоряджень та головою райдержадміністрації були надані доручення щодо доопрацювання даних проектів та подання їх на підпис.

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 491 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024