Четвер, 18.04.2024, 11:31
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Липень » 18 » Христов Владислав - чемпіон "Енерджи опен"
11:12
Христов Владислав - чемпіон "Енерджи опен"

З 14 по 16 липня у місті Кременчук на кортах СК "Нафтохімік" відбулися матчі 9-го туру чемпіонату України.

У турі приймав участь уроженець Саратського району, нажаль вже мешканець Березівського району Одеської області  - Христов Владислав. На сьогодні Влад перебуває у складі збірної України з пляжного волейболу. База команди знаходиться у м. Запоріжжя, де Владислав проводить тренування та підготовку до турів чемпіоната України, турів ліги Європи.

У свої лише 23 роки Владислав вже є бронзовим призером фіналу чемпіонату України з пляжного волейболу, бронзовим призером чемпіонату Європи зі сніжного волейболу, провідний гравець Чернігівського "Буревісника" (клуб суперліги України).

Нажаль через малу зацікавленість у розвитку спорту, розвитку волейболу, пляжного волейболу в районі, відсутність належного фінансування спортсменів, через політичні баталії, які задля задоволення особистих та політичниї амбіцій відводять увагу від дійсних, банальних, щоденних проблем селища та району, ми можемо пишатися Владиславом лише як уродженцем Саратщини. За його досягеннями із гордістю біля екрану телевізора у Сараті спостерігає батько - Христов Федір Васильович.

 

Отже, за результатами туру Переможцями чергового етапу чемпіонату України стали представники Запоріжжя – Євген Журавель та Владислав Христов. У фіналі вони перемогли пляжників з міста Черкаси, неодноразових презерів та фіналістів чемпіоната України – Романа Середу та Максима Булатецького.

Бронзові нагороди поїдуть до міста Самбір. Володимир Павелко та Юрій Бокшан здолали дует з Білої Церкви Віктора Азарова та Костянтина Нестеренко.

Фінал

Середа\Булатецький - Журавель\Христов

0-2 (12-21,  24-26)

Матч за третє місце

Азаров\Нестеренко – Павелко\Бокшан

0-2 (14-21, 0-21)

Додаємо відео з турніру. 

Фінальна гра починається на 5:20:00 години відео.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 594 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024