Четвер, 25.04.2024, 17:37
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Серпень » 29 » ХІ Бессарабський ярмарок в смт Тарутине.
12:24
ХІ Бессарабський ярмарок в смт Тарутине.

27 серпня поточного року голова районної ради Райнов Б.І. та заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В. завітали на ХІ Бессарабський ярмарок в смт Тарутине.
Традиція проводити ярмарки для всієї округи з'явилася майже два століття тому . Бессарабський ярмарок вважався одним із найбільш вагомих не тільки на півдні України , а й в Європі.
У 1824 році в центрі 
 німецьких колоній в Бессарабії , яким було тоді Тарутине , стали влаштовувати великі кінні та зернові торги - Бессарабські ярмарки. 

З моменту свого відродження ярмарок в Тарутине придбав статус міжнародного і став візитною карткою Тарутине , так як до нього з'їжджаються не тільки жителі прилеглих сіл , а й гості з інших країн . Цього року участь в ярмарку взяли делегації з Молдови, Білорусії, Німеччини, Румунії, Польщі, регіонів України, сусідніх районів області.
Ярмарок демонстрував широку душу і духовний потенціал людей , які тут живуть - болгар , гагаузів , українців , росіян , молдаван , німців . 
Широко були представлені виставки самодіяльних художників, ручних виробів. 
Народні умільці в імпровізованих садибах, розгорнутих в парковій зоні селища, продемонстрували зразки своїх виробів, а чарівники кулінарії пригостили своїми національними стравами.
Не обійшовся ярмарок і без концерту професійних і самодіяльних артистів , фольклорних колективів , працювали атракціони , були організовані масові ігри , лотереї , спортивні змагання і феєрверки .

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1030 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024