П`ятниця, 26.04.2024, 17:36
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 3 » Керівництво Саратського відділення поліції інформує!
15:44
Керівництво Саратського відділення поліції інформує!

Шановні мешканці Саратського району та с.м.т. Сарата ! 
Керівництво Саратського відділення поліції інформує вас про те, що з метою стабілізації криміногенної ситуації, реалізації державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку та на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 25.10.2016 № 38860/0/1-16 та наказу Національної поліції від 21.10.2016 «Про організацію проведення оперативно-профілактичних заходів на тер
  иторії держави» на території України, в тому числі і Саратського району, з 01.11.2016 по 30.11.2016 проводяться оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації. До проведення оперативно-профілактичного відпрацювання залучається увесь особовий склад Саратського відділення поліції. В рамках відпрацювання збільшена кількість патрулів на території обслуговування. До патрулювання спільно з працівниками Саратського відділення поліції залучаються військовослужбовці військових частин А 2611 та В 2317, які розташовані на території с.м.т Сарата. Перед заступанням на службу начальником підрозділу підполковником поліції Перебийносюком Русланом Миколайовичем та відповідальним від керівництва підрозділу проводиться детальний інструктаж особового складу, задіяного до патрулювання. Особлива увага при цьому приділяється профілактиці правопорушень, необхідності професійно-грамотних дій під час проведення заходів, дотриманні законності, культурному і ввічливому ставленні до громадян, що вкрай необхідно для підвищення рівня довіри населення до поліції та військових, що є основним критерієм оцінки ефективності діяльності органів поліції України та військових, адже наша діяльність здійснюється в тісній співпраці та взаємодії з населенням, територіальними громадами та громадськими об’єднаннями на засадах партнерства і спрямована на задоволення їхніх потреб.

Шановні мешканці с.м.т Сарата і Саратського району! Виявляйте пильність! У разі наявності інформації про вчинені злочини та правопорушення, або такі, що готуються, осіб, причетних до їх скоєння, або підозрілих осіб негайно повідомте про це представників правоохоронних органів за телефоном 102 або (048-48) 2-14-75.

З повагою,
Начальник відділення поліції
підполковник поліції Р.М.Перебийносюк


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 933 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024