П`ятниця, 29.03.2024, 03:12
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Листопад » 1 » Карантин з сибірки в с. Миколаївка-Новоросійська знято.
15:20
Карантин з сибірки в с. Миколаївка-Новоросійська знято.

29 жовтня 2018 року відбулося засідання державної наздвичайної  протиепізоотичної  комісії при райдержадміністрації , на якому   розглянуто    питання «Про зняття карантину з сибірки  в с. Миколаївка-Новоросійська Саратського району.

Про  проведені  заходи   відповідно   вимог   «Плану  заходів  щодо  ліквідації сибірки в неблагополучному пункті на території села Миколаївка-Новоросійська та недопущення  розповсюдження  захворювання на території Саратського  району  Одеської  області» в  межах  компетенції прозвітували начальника Саратського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області  Швець А.І., головного лікаря «КП Саратський ЦПМСД» Стогній О.І., начальник Саратського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області Клімов А.І. Доповідачі відзначили, що  заходи  з локалізації і ліквідації сибірки на території села Миколаївка - Новоросійська   виконано в повному обсязі,  нових випадків захворювань серед людей і тварин у зоні ризику не встановлено

 Розглянувши  звіти  організацій  про  повне завершення  робіт    в  епізоотичному  осередку  та  на  виконання «Інструкції  про заходи з профілактики та боротьби з сибіркою тварин», затвердженої  наказом  Міністерства аграрної  політики  та  продовольства України  від  25.01.2000року  № 4  та  зареєстрованої  в  Міністерстві  юстиції  України  7  березня  2000 року  за       № 136/4357   комісія  вирішила:

  1. Враховуючи, що  на території села  Миколаївка - Новоросійська   виконано  заходи  зазначені  в  «Плані  заходів  щодо профілактики, недопущення поширення та ліквідації сибірки в  Саратському  районі  Одеської  області» -  з  29.10.2018 року зняти  карантин  з сибірки на території села Миколаївка - Новоросійська   Саратського району  Одеської  області.
  2.  Переміщення тварин, птиці та сировини тваринного походження  за межі району у межах області здійснювати за погодженням з Саратським районним управління ГУ  Держпродспоживслужби в Одеськії області  .

.  3. Головам  сільських  та  селищних рад району  :

     -   облаштувати худобомогильники у відповідність до діючих ветеринарно-   санітарних вимог – термін до 10.11.2018р.

4. Саратському районному управлінню ГУ  Держпродспоживслужби в Одеськії області:

-  проводити  роз’яснювальну  роботу з населенням з питань запобігання і профілактиці  з сибірки;

 -  продовжити  проведення  постійного  нагляду  за  фізіологічним  станом сприйнятливих тварин.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 336 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024