Субота, 20.04.2024, 06:10
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 21 » Карантин по АЧС на території с. Новоселівка знято.
11:04
Карантин по АЧС на території с. Новоселівка знято.

На  нещодавньому засіданні державної надзвичайної протиепізоотичної комісії  при райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови РДА Переправки Ю.П..  ухвалено рішення про зняття карантину по африканській чумі свиней на території  села Новоселівка.

Прийняттю данного рішення передували доповіді – в.о. начальника управління Тетью А.П. Держпродспоживслужби в Саратському районі Швець А.І.,  Новоселіського сільського голови  Тетю Г.П. та начальника Саратського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області, майора служби цивільного захисту Клімова. А.І., які в  межах  компетенції прозвітували  про  проведені  заходи   відповідно до  вимог   «Плану  заходів  щодо  ліквідації африканської чуми свиней в неблагополучному пункті на території села Новоселівка та  недопущення  розповсюдження  захворювання  на території Саратського  району  Одеської  області.  Розглянувши  звіти  організацій,  задіяних  в  з локалізації і ліквідації АЧС на зазначеній території, про повне завершення  робіт    в  епізоотичному  осередку,   комісія  вирішила зняти  карантин  по  «африканській  чумі  свиней»  з території села Новоселівка  та на строк 6 місяців після зняття карантину встановити певні обмеження, а саме:

 переміщення свиней та сировини, продуктів від їх забою за межі району у межах області здійснювати за погодженням з управлінням Держпродспоживслужби в Саратському районі Одеської області; 

- розведення свиней в особистому селянському господарстві, де було зареєстровано випадок АЧС дозволяється через 6 місяців після зняття карантину з дотриманням необхідних ветеринарно – санітарних заходів;

- заборонити  надання  торгівельних  місць  власникам  м'яса  та  м'ясопродуктів, які  надходять  з  неблагополучних  щодо  африканської  чуми  свиней районів    до  зняття  карантину  з  АЧС  на  відповідних  територіях.

Також в ході засідання комісія розглянула висновки про відшкодування майнової шкоди (збитків), завданої фізичним особам села Новоселівка внаслідок запровадження карантину у зв’язку з вилученням свиней заражених збудником вірусу «африканська чума», та направила відповідні висновки на розгляд районної комісії з питань ТЕБ та НС для розгляду та прийняття рішення щодо відшкодування населенню с.Новоселівка  визначених збитків. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 450 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024