П`ятниця, 19.04.2024, 19:06
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 10 » Юристів Саратщини привітали з професійним святом.
10:13
Юристів Саратщини привітали з професійним святом.

9 жовтня 2017 року  голова райдержадміністрації Лобан А.А. та заступник голови районнної ради  Небога О.І.  привітали фахівців-правознавців Саратщини з професійним святом – Днем юриста.

Вітаючи колег «по цеху» (у нещодавньому минулому Антон Лобан очолював юридичний відділ Лиманської  райдержадміністрації)  голова Саратської РДА, відзначив відповідальність, важливість  та багатогранність  роботи  фахівці юридичної галузі – це і захист прав та інтересів  громадян, реєстрація та нотаріальне посвідчення правочинів, відстоювання справедливості у суді, надання консультативних правових  послуг тощо.

Лобан А.А. та Небога О.І. побажали  фахівцям  права  Саратського району успіхів на професійній ниві, бути чесними, справедливими, завжди стояти на  захисті  прав та законних інтересів людей.

За добросовісне виконання службових обов’язків, плідну працю, професіоналізм та грамотність, з нагоди професійного свята  провідних  юристів  району було відзначено грамотами  районної державної адміністрації та районної ради.

Також вручено Подяку районної державної адміністрації, районної ради   Смірновій  Ірині Олександрівні -  за сумлінну багаторічну працю на посаді голови Саратського районного суду, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок  у розбудову правової держави та громадянського суспільства.  

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 485 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024