Субота, 20.04.2024, 12:28
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Березень » 25 » Юні дослідники і раціоналізатори!
11:08
Юні дослідники і раціоналізатори!

Участь у будь якому конкурсі вимагає плідної  і  якісної підготовки, а конкурси винахідницьких та раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напрямку   ще й  кропіткої, дослідницької праці. Такими проектами вже більше п’яти років  займається вчитель біології вищої категорії Старосільської ЗОШ І – ІІІ ст., керівник гуртка «Юні охоронці природи»,  Відмінник освіти України  Пінтяк Зінаїда Миколаївна, яка допомагає дітям повірити в себе, перебороти свій страх, дати зрозуміти, що вони неповторні, талановиті і обдаровані. Її   вихованці - постійні призери еколого – натуралістичних проектів: Ангел Артем – І місце у фінальному етапі XІІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників у м. Києві (2016р.), Берназ Вікторія – ІІ м. у обласному етапі «Юний долідник» (2016р.), Робу Владислава  - ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів (12 – 15 років) у м. Києві (2017р.). Відмінна властивість роботи Зінаїди Миколаївни - наполегливе, цілеспрямоване виховання у дітей бажання вчитися. Вчити всіх, і «сильних» і «слабких», допомогти дітям відчути свою самоцінність.  

21 березня в м. Одеса відбулися  конкурси «Юний дослідник», «Раціоналізатори та винахідники» і хакатон для учнівської молоді "X REALITY ECOLOGICAL HACK-2019".  У конкурсі дослідницько - експериментальних робіт з природознавства "Юний дослідник" взяв участь учень 5 класу Мунтян Олександр з проектом "Селянський хліб на винних дріжджах за бабусиним рецептом".  Юний дослідник  нагороджений грамотою за активну участь.  ІІ призове місце виборола Робу Владислава, учениця 7 класу, яка презентувала цікавий проект "Шкільні хвороби: як уберегти дитину" в конкурсі «Раціоналізатори та винахідники». Владислава  отримала запрошення до м. Київ для участі у відбірковому етапі Всеукраїнського конкурсу.  Також дівчинка взяла  участь в хакатоні учнівської молоді "X REALITY ECOLOGICAL HACK-2019" на тему "Технологічні рішення в органічному сільському господарстві",  де також здобула  перемогу - диплом ІІ ступеня.  

Бажаємо Зінаїді Миколаївні та її вихованцям  не зупинятися на досягнутому, продовжувати роботу над дослідницькими проектами,  і здобувати нові перемоги  для  Саратського району !

 

А.А. Сердюк,

директор КЗ «Саратський районний БДТ»

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 443 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024