Субота, 27.04.2024, 06:31
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 22 » Вітаємо юного раціоналізатора і винахідника!
16:17
Вітаємо юного раціоналізатора і винахідника!

 ІІІ призове місце  посіла Робу Владислава, учениця 5 класу Старосільської ЗОШ І – ІІІ ст., вихованка  гуртка «Юннати – краєзнавці», керівник Пінтяк З.М.,  на Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму (12 – 15 років)» у м. Київ.

   З 15.05.-19.05.2017р. дівчинка захищала свою дослідницько - експериментальну  роботу на тему «Хребет і здоров’я».   Метою  проекту стало  дослідження впливу ваги портфелю, користування телефоном та іншої  сучасної техніки на стан хребта дітей віком від 6 до 12 років.   Після проведення досліджень Владислава  під чітким керівництвом Зінаїди Миколаївни, зробила  висновок, що вага портфелю  є одним з основних факторів порушення постави учнів у виді сколіозу, а тривале користування сучасною оргтехнікою може призвести до порушення постави у виді кіфозу, тому порушення постави легше попередити, чим виправляти. Результати досліджень будуть  використовуватися вчителями на уроках та виховних годинах з метою попередження порушень хребта та формування  здорового способу життя у дітей та молоді.

   Сердюк А.А.,

директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 420 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024