Вівторок, 16.04.2024, 21:53
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Вересень » 26 » Інформаційно-просвітницький захід з неповнолітніми, що перебувають на обліку Саратського РВ КВІ УДПтСУ в Одеській області.
11:53
Інформаційно-просвітницький захід з неповнолітніми, що перебувають на обліку Саратського РВ КВІ УДПтСУ в Одеській області.

На виконання спільного наказу Державного департаменту з питань виконання покарань та Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту від 28.10.2008 № 288/4322 «Про затвердження порядку взаємодії кримінально-виконавчої інспекції і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням  або умовно-достроково», Саратським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді сумісно із Саратським відділом кримінально-виконавчої інспекції у вересні 2016 року було проведено інформаційно-просвітницький захід з неповнолітніми, що перебувають на обліку Саратського РВ КВІ УДПтСУ в Одеській області. Директор РЦСССДМ Квітченко О.О. звернула особливу увагу на виявлення причин здійснення протиправної поведінки у засуджених осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, шляхи та методи їх подолання, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання повторних протиправних дій серед молоді. Співробітниками КВІ було проведено індивідуальну роботу з кожним умовно засудженим підлітком.

Усім присутнім було надано пам’ятки «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх».

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 443 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024