Понеділок, 29.04.2024, 07:52
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Липень » 11 » ІНФОРМАЦІЯ служби у справах дітей Саратської районної державної адміністрації Одеської області
14:27
ІНФОРМАЦІЯ служби у справах дітей Саратської районної державної адміністрації Одеської області

Дата 1 червня є знаменної не тільки у тому, що вона є Міжнародним Днем захисту дітей і водночас днем старту шкільного літа, а ще й днем старту трудового літа для старшокласників. Діти мають можливість не тільки відпочивати у районному дитячому оздоровчому закладі «Сонячний» та пришкільних таборах, але й оздоровлюватися в профільних та трудових таборах при школах району.
Але, крім цього, старшокласники загальноосвітніх шкіл району мають можливість також працевлаштуватися  та працювати на період літніх шкільних канікул у відповідних до свого місця проживання базових підприємствах та організаціях. І цю можливість вони охоче використовують через службу у справах дітей райдержадміністрації.

             Так, станом на 11.07.2011 року,   відповідно до вимог чинного законодавства, на підставі наданих необхідних документів, службою у справах дітей Саратської районної державної адміністрації Одеської  області направлено на тимчасову роботу на період літніх канікул до базових підприємств 45 старшокласників загальноосвітніх шкіл району. Діти направлені на тимчасову  роботу у сільськогосподарські виробничі кооперативи (далі: СВК) «Дружба», «Родіна», «Росія», «Рассвет», «Победа» та у публічне акціонерне товариство «Южний». Найбільше число працевлаштованих припадає на СВК «Росія». Це підприємство працевлаштувало до себе на період шкільних літніх канікул 30 старшокласників, тобто дві треті частини з загальної на цей день чисельності працевлаштованих школярів.

             Вважаємо, що працевлаштування на період літніх канікул старшокласників має подвійну користь: по-перше, це є підготовкою дітей до продуктивної праці і водночас вихованням у дітей відповідальності за доручену справу, а по- друге, діти забезпечені зайнятістю, яка є певною допомогою батькам  до складання  сімейного бюджету.  

            

Начальник служби

у справах дітей                                                                                  О.С. Раду


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 771 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024