Субота, 04.05.2024, 00:36
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Березень » 16 » ІІ районний фестиваль «Сергеевкая масленница»
16:42
ІІ районний фестиваль «Сергеевкая масленница»

13 березня в с. Сергіївка відбувся ІІ районний фестиваль «Сергеевкая масленница».
Почесними гостями на святі були голова Саратськой райдержадміністрації Лев М.О., голова Саратської районної ради Райнов Б. І., заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В., голова Фрунзівської райдержадміністрації Франчук Д.І., народний депутат України Кіссе А.І., депутат Одеської обласної ради і керівник СВК «Дружба» Чиклікчи Г.Г., сільські голови та депутати районної ради. 
     Запрошених 
 гостинно вітали голова Сергіївської сільської ради Тимохіна Людмила Веніамінівна та меценат фестивалю - голова СВК «Сергіївка», депутат районної ради Сиров Іван Демидович.

     У програмі фестивалю проводилися конкурси «Краща частівка» та «Майстриня села», де умільці представили на суд глядачів і журі в'язані вироби, вироби з бісеру та інші поробки, спортивні змагання «Сільські богатирі». І яка ж «Масляна» без млинців. Кращі господині запропонували на суд присутніх свої фірмові святкові страви. Фольклорні колективи Саратщини представили розлогу концертну програму. Закінчилося святкове гуляння обов'язковим обрядом спалювання «Дідуха», що здавна символізував у східних слов’ян проводи зими та зустріч весни і тепла.
     Голова райдержадміністрації Лев М.О. та голова райради Райнов Б.І. висловили щиру вдячність всім присутнім сергіївцям за гостинний і теплий прийом. «Особливої поваги заслуговують відданість сільчан народним звичаям і традиціям, збереження ними культури свого народу», відзначив голова райдержадміністрації Михайло Лев. За якісну підготовку та високий рівень проведення районного фестивалю керівники району нагородили грамотами райдержадміністрацій та районної ради сільського голову Тимохіну Л.В., голову СВК «Сергіївка» Сирова І.Д. та колектив Сергіївського будинку культури.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 487 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024