Середа, 24.04.2024, 18:39
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 3 » І знову Саратський район в призерах!
15:33
І знову Саратський район в призерах!

Відповідно до плану обласних масових заходів з учнівською молоддю на 2016 рік,  27 жовтня  науково-технічним підрозділом обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання проведено обласний конкурс «М’яка  іграшка».  

Всього в ньому взяло участь 11 команд з  Комінтернівського району, Березівського, Роздільнянського, Болградського, Іванівського, Овідіопільського, м. Одеса (Малиновський і Суворівський райони), м. Ізмаїл, м. Подольськ (в минулому м. Котовськ) і Саратський район, який представляли вихованки гуртка «Намистинка»  КЗ «Саратський районний БДТ» - Карась  Калерія, учениця 6 класу і Грибкова Валенсія, учениця 5 класу (Михайлівський  НВК). 

Програма конкурсу с  кладалася з теоретичного письмового завдання, який містив 10 питань, складених згідно з Програмою гуртків «М’яка іграшка» та практичного завдання: виготовлення командою за три години однієї м’якої іграшки з тканини за шаблонами, підготовленими оргкомітетом конкурсу.    Завдяки креативному і творчому педагогу, керівнику гуртків декоративно – прикладного мистецтва та науково – технічного напрямку Солоницької Л.В., яка готувала дітей до обласного конкурсу, дівчатка посіли  ІІ призове місце.     

Третій рік поспіль Калерія і Валенсія беруть участь в такому цікавому, творчому конкурсі і вже третій рік поспіль посідають друге призове місце. Дівчатка нагороджені цінними подарунками і дипломами ІІ ступеню Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання.  Після  змагань  на них чекав сюрприз: відвідування парку ім. Шевченка та Музею цікавої науки, який  являє собою місце найбільш захоплюючих і незвичайних відкриттів наукового світу.

Сердюк А.А.,

директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 329 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024