П`ятниця, 29.03.2024, 11:43
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Жовтень » 24 » І знову Саратський район перший!
12:44
І знову Саратський район перший!

Ми звикли до класичних видів мистецтва: живопис, музика, театр, архітектура, танець, фотографія, література… Це вічні, безцінні загадки культури, що творяться поєднанням нот, слів, глини, людської фантазії, пластичності рухів. Але  і з  паперу, звичайного, на перший погляд, примітивного матеріалу,  теж можна творити справжнє мистецтво. Оригамі - це японське слово, яке позначає мистецтво складання паперу у різні форми для створення декоративних об'єктів. Саме слово японського походження і складається з двох слів: «ори» – «папір» і «камі» – «складання». Саме таким видом мистецтва вже більше п’яти років займаються вихованці гуртків «Оригамі»  КЗ «Саратський районний БДТ».

18 жовтня в загально-конструкторському відділі Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання відбувся обласний конкурс «Мистецтво оригамі». Саратський район представляли вихованки гуртка «Оригамі» Банарь Діана, учениця 8 класу і Банар Карина, учениця 4 класу (Новоселівський НВК) на чолі з досвідченим, креативним  і  талановитим педагогом Парпалак Веронікою Володимирівною.  

В результаті Банар Діана (п’ятий рік поспіль!) посіла І призове місце в старшій віковій  категорії 13-16 років, а Банар Карина, яка вперше брала участь, ІІІ призове місце в молодшій віковій категорії  8 – 12 років.  

Вітаємо дівчаток і керівника з перемогою і дякуємо, що на високому рівні представили  Саратський район.

Сердюк А.А., директор  КЗ «Саратський районний БДТ» 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 371 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024