Четвер, 28.03.2024, 12:09
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 6 » І знову перемога Саратського району!
10:12
І знову перемога Саратського району!

З метою пропаганди та популяризації технічної творчості серед учнівської молоді,  6 жовтня  на базі Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної світи та виховання відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки «Мистецтво оригамі». В цьому році за титул переможця боролись  9 команд області у кількості 18 учасників. Третій рік поспіль честь Саратського району відстоюють  вихованки гуртка «Оригамі» КЗ «Саратський районний БДТ» (керівник Парпалак Вероніка Володимирівна ) – учениці 6 класу Новоселівського НВК Банарь Діана і  Тешко Катерина. Програма конкурсу складалась з: домашнього завдання (виготовлення плоскінної  композиці  ї – аплікації, об’ємної  композиції будь-якого розміру, поштового конверту або листівки; бліц-конкурсу (за наданий час зробити якомога більшу кількість якісних класичних журавликів; конкурсу-композиції (в присутності журі зробити композицію за темою «Листівка» відповідно до домашніх задумок; конкурсу-схеми(з наданого матеріалу зробити експонат, відповідно до схеми); 10 теоретичних запитань відповідно програми гуртка «Оригамі».

 За висновками журі переможцем обласного конкурсу стала   Банарь Діана  - диплом І ступеню, а Тешко Катерина отримала грамоту Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання за активну участь.

В майбутньому дівчатка можуть брати участь в конкурсі - виставці, але вже в іншій віковій категорії і я впевнена, що призові місця будуть їхні, адже з ними працює   талановитий  і мудрий педагог -  Вероніка Володимирівна,  людина   з вродженою інтелігентністю, яка  виховала не одне покоління учнів, вклавши в кожного свої знання, сили, мудрість, творчість.  

Вітаємо команду юних техніків і бажаємо успіхів в їх подальшій творчій діяльності!

Сердюк А.А.,

директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 330 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024