Вівторок, 14.05.2024, 07:29
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Лютий » 26 » І знову гра «Сокіл» («Джура»)!
12:44
І знову гра «Сокіл» («Джура»)!

Відповідно до плану роботи КЗ «Саратський районний БДТ»  22 лютого  2018 року відбулося засідання оргкомітету  по організації і проведенню  дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) у 2017/2018 н.р. «Детальний аналіз організації і проведення гри у 2016/2017 н.р.» - таким був виступ  методиста КЗ «Саратський районний БДТ» Соги О.В.,  яка зазначила  чітку організацію і проведення гри у минулому році, активність і зацікавленість  дітей,  отримання позитиву від спілкування один з одним, збереження національного духу, детально проаналізувала кожний конкурс, звернула увагу на недоліки,  запропонувала  шляхи  їх усунення.

Члени оргкомітету, відповідно до протоколів (обласного етапу гри)  обговорили та проаналізували виступ переможців І районного етапу, рою „Сіроманці” Долинської ЗШ І – ІІІ ст., які взяли участь   в ІІ (обласному) етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) в  Савранському районі, на  оздоровчій базі «Дубки» комунального закладу «Піщанська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат І – ІІ ст.» Оргкомітетом також обговорено зміни в суддівстві та нововведення в оцінюванні конкурсів, пропозиції щодо нагородження роїв,  змін умов в деяких етапах проведення гри. 

1 березня, на семінарі – практикумі,  оргкомітет доведе до відома учасників та відповідальних за організацію і проведення гри в загальноосвітніх навчальних закладах району  вже вдосконалені етапи дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”).

Сердюк А.А, директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 554 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024