Понеділок, 06.05.2024, 08:42
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Травень » 27 » І ОСЬ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК…
19:25
І ОСЬ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК…


У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. 
Ця чудова шкільна традиція відбулася 24 травня 2013 року в усіх закладах освіти Саратського району. 
Для більшої частини учнів - це прихід шкільних
  канікул. Майже всі вони радіють цьому довгоочікуваному дню. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три місяці можна забути про парти, вчителів і уроки. Хтось відправиться подорожувати, а 87 обдарованих учнів будуть безкоштовно оздоровлені в літньому таборі «Сонячний», де можна займатися улюбленими справами в гуртках різних напрямків. Але для 457 випускників 11-х класів закінчення шкільного року пов’язане не тільки з радістю, а й з побоюванням, легким смутком, надіями…

Для них Останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Попереду ще море хвилювань у вигляді державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного тестування. І розуміють випускники, що життя дасть кожному свої уроки, у нього свої закони, свої круті віражі, свої пороги, через які не кожному переступити, яких не кожному здолати.
Аби розділити радість сьогоднішнього свята, пригадати хвилюючі миті зі свого шкільного життя, нагородити учнів, які захищали честь району в інтелектуальних змаганнях, олімпіадах, конкурсах тощо, завітали в Плахтіївську ЗОШ № 3 І-ІІІ ст. голова Саратської районної державної адміністрації Анатолій Семенович Коритний та в Плахтіївський НВК «ЗОШ № 2 І-ІІІ ст. - гімназія» голова Саратської районної ради Віктор Степанович Чемерис. Привітавши молодь із початком дорослого життя, вони, як люди справи, насамперед радили випускникам, аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування. Тож вибирати треба такі спеціальності, в яких є потреба української економіки. Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята від учителів, батьків, громадськості. 
І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвоник. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Вони весна твоя, рідна країно!
І, звичайно, твоє майбуття!
Дай розправити крила орлино,
Будувати прийдешнє життя!

Їхня мрія їм зіркою світить,
Кличуть вдаль їх дороги твої!
Україно, вони твої діти,
То ж прийми їх в обійми свої!

Голова районної державної адміністрації Анатолій Семенович Коритний вітає випускників 

З вітальним словом до випускників Плахтіївського НВК «ЗОШ № 2 І-ІІІ ст. - гімназія» звернувсяголова Саратської районної ради Віктор Степанович Чемерис

Випускники Михайлівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)»

Урочиста лінійка в Зорянському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей»

Урочиста лінійка в Саратському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія»


Сайт Саратской РГА


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1003 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024