Четвер, 18.04.2024, 14:28
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Березень » 13 » Готуємось до гри…
12:49
Готуємось до гри…

Відповідно до плану роботи КЗ «Саратський районний БДТ»  3 березня  2017 року відбувся районний  семінар для організаторів дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) у навчальних закладах району, керівників роїв та керівників гуртків „Сокіл” („Джура”) за темою „Організація і проведення І районного етапу   Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»),  у якому взяли участь 23 педагогічних працівники району.

    «Національно – патріотичне виховання молоді в рамках участі у дитячо – юнацькій військово – патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).  Аналіз організації і проведення гри у 2016/2017 н.р.» - таким був виступ  в.о. начальника управління освіти сім’ї, молоді та спорту В.В. Ходоса, який звернув увагу на  важливість участі учнівської молоді у грі „Сокіл” („Джура”), адже в ній  поєднані різноманітні конкурси, що здатні сформувати характер, виховати всебічно розвиненого патріота своєї держави, який здатен стати на захист її інтересів. Валентин Валентинович проаналізував гру минулого навчального року, звернув увагу на чітку організацію і проведення гри, активність і зацікавленість  дітей,  отримання позитиву від спілкування один з одним, збереження національного духу.

    Відповідно до  плану роботи семінару  відбулося обговорення та аналіз виступу в ІІ (обласному) етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) в м. Березівка переможців І районного етапу, рою „Нащадки запорожців” Михайлівського НВК.   Організаторами гри Сердюк А.А., Согою О.В., Сирбу Ю.Ф., Печенюком С.С., Татаровим О.А. відбулося представлення проекту умов гри „Сокіл” („Джура”) у 2017 році, обговорено зміни в суддівстві та нововведення конкурсної програми.  Особливу увагу на семінарі було приділено конкурсному етапу „Впоряд”, де Сергій Сергійович, головний суддя гри, керівник гуртка «Сокіл» («Джура») Ярославської ЗОШ І – ІІІ ст.  розповів про основні помилки у діях роїв під час виконання вправ муштрового впоряду та довів до відома правильність  виконання основних прийомів етапу.

    Сирбу Ю.Ф., керівник гуртка «Пішохідний туризм» КЗ «Саратський районний БДТ» ознайомив присутніх з конкурсом  «Туристсько – спортивна смуга  перешкод». Учасники семінару виявили бажання щодо організації практичного семінару, з метою детального  вивчення конкурсу з застосуванням туристичного обладнання. 

   Підсумком семінару стало проведення круглого столу, де обговорювались пропозиції щодо змін в умовах проведення гри, суддівської колегії та таборової старшини.  Готуємось до гри і сподіваємось що і цього року вона пройде на вищому рівні!

Сердюк А.А., директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 523 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024