Четвер, 25.04.2024, 13:31
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 2 » Голову РДА Антона Лобана офіційно представили активу району.
13:16
Голову РДА Антона Лобана офіційно представили активу району.

29 вересня 2017 року заступник голови Одеської обласної  державної адміністрації Колебошин С.В. офіційно представив  активу району новопризначеного голову Саратської РДА Лобана Антона Анатолійовича. На зустрічі були присутні  працівники райдержадміністрації і  районної ради, депутати райради,  очільники  територіальних підрозділів органів виконавчої влади, керівники установ та організацій, базових господарств, селищний та сільські голови, представники громадськості, засобів масової інформації.

Зачитавши текст  відповідного  розпорядження Президента України  щодо призначення голови Саратської РДА, Сергій Колебошин відзначив, що  Лобан А.А.  з 26 вересня  поточного року офіційно очолив  райдержадміністрацію одного з найкращих районів Одеської області. Заступник голови ОДА передав вітання мешканцям району та  новопризначеному голові РДА від очільника області Степанова М.В., побажав плідної  співпраці представникам всіх гілок влади району, завдяки чому тільки  і можливо досягти позитивних результатів розвитку.

У своєму першому слові до мешканців Саратщини  голова Саратської райдержадміністрації  Антон Лобан відзначив: «Мої вчинки та дії будуть направлені  виключно на благополуччя та зростання району, де живуть мабуть найпрацьовитіші люди -. Я впевнений, тут працюють справжні патріоти, які стримують ворога на фронті, і водночас  навчають  дітей, лікують людей, з року в рік вирощують найкращі врожаї, створюють своєю працею ВВП держави, і тим самим зміцнюють нашу державу».

Антон Анатолійович також окреслив, що пріоритетним завданням у роботі голови РДА  стане розвиток  освіти, медицини та спорту. Бо без цих складових неможливо говорити про якісні умови  життя, що є запорукою збереження  життя на селі та збереження району в цілому. «Звичайно це не робиться за один день, але я впевнений, що у співпраці ми досягнемо позитивних змін», -  додав новопризначений очільник району.

Привітав Лобана А.А  з призначенням і заступник голови  Саратської районної ради  Небога О.І., який висловив сподівання, що Саратський район стане для Антона Анатолійовича рідним. Олександр Іванович також зауважив, що незважаючи на досягнення в нашому районі є ще чимало проблем, які можливо вирішити саме у конструктивній співпраці керівництва РДА та депутатського корпусу району.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 514 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024