П`ятниця, 29.03.2024, 05:34
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Грудень » 19 » Голова РДА  оголосив мобілізацію служб району.
12:15
Голова РДА  оголосив мобілізацію служб району.

18 грудня голова райдержадміністрації Лобан А.А. провів позачергове засідання районної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.         

Враховуючи, що напередодні в Одеській області відбулося погіршення погодних умов (випадання снігу) в північних районах та було оголошено штормове попередження, обмеження руху на автодорогах Одещини, голова РДА  оголосив мобілізацію служб району - рятувальників, правоохоронців, дорожників, лісового господарства, мережі медичних закладів, закладів громадського харчування -  до роботи в складних погодних умовах, у випадку сильних опадів, ожеледиці,  різкого пониження температури  тощо.

В ході наради було проаналізовано  забезпеченість  філії «Саратська ДЕД» паливно-мастильними матеріалами та запасами соляно-піщаної суміші, готовність техніки та ситуацію з укладення договорів з господарствами району  на  розчистку доріг, можливості залучення військової техніки  та організація роботи пунктів обігріву.

За результатами роботи комісії ТЕБ та НС в Саратському районі створено оперативний штаб, роботу якого очолив особисто голова РДА. Працюватимуть гарячі лінії.

Лобан А.А. відзначив, що Саратський район повністю готовий до проходження складних погодних умов. Голова райдержадміністрації доручив причетним посадовим особам постійно моніторити  ситуацію щодо зміни погоди та у випадку необхідності бути готовими до роботи у цілодобовому режимі. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 414 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024