Неділя, 05.05.2024, 11:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Листопад » 4 » Голова РДА Лобан А.А. проінспектував початок опалювального сезону у Саратській ЦРЛ
11:03
Голова РДА Лобан А.А. проінспектував початок опалювального сезону у Саратській ЦРЛ

31 жовтня 2019 року голова Саратської райдержадміністрації  Лобан А.А. відвідав КЗ «Саратська ЦРЛ», де у зв’язку з пониженням середньодобової температури розпочався опалювальний сезон.  

Очільник району проінспектував роботу котельної, перевірив стан теплових мереж та  температуру  у приміщеннях медичного закладу.

З метою  забезпечення належного проходження  опалювального  сезону 2019-2020 років головою райдержадміністрації   було   видано розпорядження від 21.10.2019р.  № 274/А- 2019 «Про  початок    та   завершення  в   Саратському  районі   Одеської  області  опалювального  сезону  2019-2020  років».  

Згідно з  документом  опалювальний сезон, у першу чергу у закладах загальної середньої та  дошкільної  освіти,  закладах  охорони  здоров’я      згідно з санітарними  нормами у приміщеннях, та на об’єктах соціальної  та бюджетної сфери повинен  розпочатися з урахуванням кліматичних умов – якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього  повітря  не перевищує  8 градусів.

Лобан А.А. відзначив, що  Саратська ЦРЛ  та заклади освіти  району  готові до початку опалювального  сезону – забезпечено необхідний запас палива,  тепломережі перебувають у робочому стані.

Наразі у школах району тривають осінні канікули.   Опалення закладів середньої освіти розпочнеться у понеділок 4 листопада 2019 року.  


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 223 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024