Середа, 24.04.2024, 10:01
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 28 » Голова РДА Антон Лобан представив колективу Зорянської школи-гімназії нового директора.
14:17
Голова РДА Антон Лобан представив колективу Зорянської школи-гімназії нового директора.

27 листопада голова Саратської райдержадміністрації Лобан А.А. та начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Гайдук Н.О. відвідали Зорянський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей», де представили  новопризначеного директора  закладу.

Тетяну Іванівну  Буюклі призначено наказом управління освіти, сім’ї, молоді та спорту за результатами конкурсного відбору  та згідно з рішенням сесії Саратської районної ради  від 23.11.2017р. терміном на два роки.

Вітаючи нового директора та колектив Зорянської школи-гімназії  голова райдержадміністрації Антон Лобан висловив сподівання, що на цій посаді молодий керівник в повній мірі проявить лідерські якості, новаторство та креативність в організації навчального  процесу, що дозволить підвищити у першу чергу якість знань учнів та продемонструвати високі результати ЗНО випускників школи на рівні району та області. З свого боку голова райдержадміністрації  пообіцяв підтримку керівництву та педагогічному колективу у роботі та у вирішенні проблемних питань щодо соціального захисту працівників освіти.

    Привітали новопризначеного директора і  Гайдук Н.О.  та Зорянський сільський голова Райчева В.Д., побажавши  наснаги, творчого натхнення та плідної роботи  у співраці з з районною та сільською владою.

 В свою чергу  Буюклі Т.І.  запевнила, що її робота базуватиметься на   довірі, взаємоповазі та взаєморозумінні з учителями та пообіцяла бути відкритою для громадськості,  а  про свою роботу  та здобутки  учнів і вчителів інформувати, в тому числі,  на  сторінці веб-сайту Зорянської школи –гімназії.   


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 369 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024