Четвер, 25.04.2024, 16:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Жовтень » 15 » Голова райдержадміністрації Лобан А.А. привітав з Днем захисника України військовослужбовців військових частин, що дислокуються в Сараті
13:24
Голова райдержадміністрації Лобан А.А. привітав з Днем захисника України військовослужбовців військових частин, що дислокуються в Сараті

12 жовтня 2018 року голова Саратської райдержадміністрації Лобан А.А. привітав з Днем захисника України та Козацькою Покровою командирів, офіцерів, прапорщиків та солдат військових частин А4210 та А1126, які дислокуються в селищі Сарата.

Антон Лобан  подякував військовослужбовцям, серед яких є і  учасники  АТО, за мужність та професіоналізм, виявлені під час проходження служби в зоні бойових дій на сході України,  за вірність присязі та сумлінне виконання службових обов’язків, побажав солдатам строковикам легкої служби.

Голова райдержадміністрації також висловив  подяку командуванню військових частин за співпрацю у вирішенні проблемних питання цивільного життя та нагадав, що зі свого боку влада району готова  надавати необхідну  підтримку військовим.  Так,  за сприяння голови РДА в казармах військової частини  А-4210  були   встановлено пластикові вікна.

Сьогодні Лобан А.А. виконав свою обіцянку та  з нагоди свята подарував військовим телевізор, який вручив у користування солдатам строкової служби.   

Зі святом військовослужбовців  привітав  і голова Саратської   районної ради  організації ветеранів України Сапунов І.Ф. 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 414 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024